Styling

Met een mix van kunst, design, lokale producten en puur vakmanschap maakt Caroline van jouw persoonlijke interieur of vastgoedproject een bijzondere plek.

View Projects

Een interieur met eigenheid en vol positieve energie ontstaat als je losbreekt van trends. Hoe nonchalant een detail ook lijkt, het is er omdat het goed voelt. Caroline denkt niet in één stijl, maar creëert een eclectische mix die je nergens anders terugvindt.

Zowel voor privé als voor zakelijke klanten ontwikkelt Caroline interieurs waar mensen vol verwondering om zich heen kijken en zich direct prettig voelen. Waar ze van de ene verrassing in de andere tuimelen en alles willen voelen. Van een warm, stijlvol thuis tot een spannend interieurconcept waar je als hoteleigenaar of projectontwikkelaar mee wilt uitpakken.

Van elke interieur maakt Caroline een plek die inspireert en een warm thuisgevoel uitstraalt. Ze neemt daarbij alles in handen: concept, ontwerp en realisatie.


Girl! I was born ready
for amazement

Werk samen met Caroline

Space

Ben je op zoek naar een unieke meetingruimte of locatie voor een evenement, workshop of brainstorm in regio Antwerpen? Ontdek het huis van Caroline.

View Space


Een onvergetelijke beleving, tot in de details. In haar eigen ruimte creëert Caroline een bij jouw event passende sfeer. De genodigden zullen niet weten waar ze eerst moeten kijken of wat ze eerst moeten proeven. De gasten van jouw feestje, evenement of workshop zullen onder de indruk zijn.

Het huis van Caroline is een verborgen parel met open keuken en ruim en gezellig terras vlakbij Antwerpen. Om je feestje of evenement veilig en gezellig te houden is er een maximumcapaciteit van 25 personen.


Beautiful!
Take me over the moon.

Vraag een offerte aan