Bedrijfslunch

Werk je in regio Antwerpen? Geef jouw team nieuwe, frisse energie met een voedzame bedrijfslunch boordevol sensationele smaakcombinaties.

View More

Als moderne werkgever pak je de dingen graag anders aan. Voor jou is het nieuwe werken niet nieuw. Jouw bedrijf geeft werknemers al jaren alle flexibiliteit en mogelijkheden om zich goed te voelen op de werkvloer, en daar hoort een inspirerende, gezonde lunch bij.

Caroline haar lunches zijn fris, voedzaam, kleurrijk en mooi. Ze geven goesting om te proeven en zitten boordevol verse kruiden, verrassende groentebereidingen en creatieve smaakcombinaties van over heel de wereld. Caroline houdt ervan om gerechten die ze elders heeft geproefd een eigen twist te geven en creëert zo elke keer weer een andere lunch. 


Sounds Delicious!

Reserveer je bedrijfslunch

Advies

Wil je jouw zaak extra pit geven met een originele menukaart? Caroline is foodcoach voor professionals en adviseert graag over eigentijdse vegetarische en veganistische gerechten.

Contact


Nooit eerder was er zoveel aandacht voor allergieën, intoleranties en gezonde levensstijlen. Gezond eten is niet langer een trend maar een nieuwe, heerlijke gewoonte.

Als horecazaak maak je het verschil met originele gerechten waar iedereen van geniet. Met alle voedselbeperkingen die er bestaan, kan dit wel eens een uitdaging zijn. Zeker als je een gezond bord vol variatie wilt serveren of plots moet improviseren.

Duik samen met Caroline de keuken in en leer een aantal verrassende vegetarische en veganistische gerechten die perfect op jouw kaart passen. Caroline laat je sensationele smaakcombinaties ontdekken, die je altijd last minute kunt aanpassen, en geeft je alle ingrediënten om van jouw zaak de nieuwste hotspot voor foodies te maken.


Yes! I want a pinch of wonder.

Vraag een offerte aan