About

"De liefde voor smaak en een inspirerend interieur is natuurlijk gegroeid bij mij. Vrienden smulden van mijn gerechten en plots stond ik in de potten van coworking plek Bar d’Office te roeren. Een projectontwikkelaar spotte mijn excentriek gevoel voor stijl en voor ik het wist, richtte ik huizen van expats in België in.

Mijn zintuigen staan voortdurend op scherp en mijn verbeelding is groot. Mensen nodigen mij daarom graag uit als sparring partner voor een brainstormsessie of voor het uitdenken van een creatief concept.


"Caroline, dat is een eigenzinnig karakter"

Sergio HermanIn 2016 nam ik deel aan het televisieprogramma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’. Een avontuur waar ik vol goesting aan begon, maar al snel voelde ik me beknot in mijn creativiteit. Mijn hoofd en hart gingen elk een andere richting uit. Het was een ervaring die duidelijk maakte dat ik mijn buikgevoel moest volgen.

Ik reis graag en ben altijd op zoek naar verborgen pareltjes. Overal waar ik kom, steel ik met mijn ogen. Ik heb aandacht voor details en een sterke intuïtie.

Die drang naar balans komt ook terug in mijn onuitputtelijke interesse voor voedingsleer en de relatie tussen lichaam en geest.

Na de inspiratie, die ik vooral vind in moderne en hedendaagse kunst, komt het werk. Dan sluit ik me graag af van de buitenwereld. Letterlijk. De gordijnen gaan dicht, de telefoon staat uit en oordopjes zorgen voor absolute stilte. Enkel in een nest vrij van impulsen kan ik met focus werken aan een interieur of gerecht om het daarna los te laten op de wereld."


Fire power galore. Love it.

Contacteer Caroline